Verkopen?
Aankoop

Wij nemen u alle zorgen uit handen bij aankoop van een woning of pand

Wilt u een huis of bedrijfspand kopen, dan is het verstandig om uw eigen aankoopmakelaar in de arm te nemen. Wij kennen de markt, weten snel wat er te koop komt en zijn uitstekende onderhandelaars. Wij nemen u bij de aankoop desgewenst alle zorgen uit handen. Zo staat u er bij de aankoop van een huis niet alleen voor!

Wees er snel bij

Op de woningmarkt in Noordoost-Nederland staan huizen en panden meestal niet lang te koop. Daarom is het zaak om er snel bij te zijn. Oosterveld Makelaardij beschikt - onder meer via de NVM - over een uitstekend netwerk. Vaak weten wij al dat vastgoed te koop komt ver voordat het op Funda staat of er een bord in de tuin staat. Kennen wij uw wensen en denken wij dat een huis of pand bij u past, dan stellen wij u gelijk op de hoogte zodat u er snel bij kunt zijn. 

Een neutrale blik

Bent u op zoek naar een woning en hebt u daarbij uw droomhuis gevonden? Het huis dat voor u lijkt te zijn gemaakt op die droomplek? Dan is het goed om iemand over uw schouder mee te laten kijken. Iemand met een neutrale blik en kennis van onder meer bouwkundige zaken. Zo voorkomt u dat u zaken over het hoofd ziet. Wij geven u eerlijk advies over de pluspunten, maar ook de minpunten en bepalen een reële aankoopprijs. 

Onderhandelen

Bij aankoop van vastgoed krijgt u meestal te maken met de makelaar van de verkoper. Als particulier of ondernemer schuift gaat u dan in onderhandeling met een professionele vastgoedspecialist met veel ervaring in handelen, loven en bieden. Voert u de onderhandelingen zelf, dan is de kans groot dat u bij aanvang al achter staat. De NVM-makelaars van Oosterveld Makelaardij beschikken over uitstekende onderhandelingsvaardigheden. Wij kennen de huizenmarkt van Zuidoost-Groningen en de Drentse grensstreek en zijn thuis in de bouwkundige staat van onroerend goed.

Alles geregeld

Gaat de aankoop van het huis of pand door, dan moet er heel wat geregeld worden. De overdracht moet plaatsvinden bij de notaris, instanties moeten op de hoogte worden gesteld en in veel gevallen moeten er een hypotheek en verzekeringen worden geregeld. Wij nemen u desgewenst alle zorgen uit handen, waarbij wij u voorzien van duidelijk en volledig advies.

Aankoop

Daarom Oosterveld Makelaardij

  • thuis in de woningmarkt in Zuidoost-Groningen en de Drentse grensstreek
  • ervaren onderhandelaars
  • wij begeleiden uw aankoop van A tot Z
  • uitstekend netwerk

Gratis verkoopadvies

Bent u van plan om uw huis of pand te verkopen? Neem dan eens contact op met NVM-makelaardij Oosterveld. Wij maken dan een afspraak en komen geheel vrijblijvend bij u langs. We leren elkaar persoonlijk kennen en vertellen u wat wij zoal voor u doen om de verkoop tot een succes te maken.

Maak vandaag nog afspraak!
Bel (0599) 650654

 

Ik wil mijn huis verkopen

Wij zijn aangesloten bij: