Musselweg 0 ong

9584 AB Mussel

1275m2 bouwgrond

127.500 K.K.

Deel dit object:

  Omschrijving

Op de hoek van de Musselweg met de Molenstraat ligt deze ruime bouwkavel met een geschatte kavelgrootte van 1.275m². De kavel welke onderdeel uitmaakt van plan "Landschappelijk Wonen Mussel" is bestemd voor de bouw van één vrijstaande woning, voor zelfbewoning van de koper. De koopprijs van de kavel is € 127.500,00. Deze prijs is inclusief omzetbelasting en exclusief - maar nog te vermeerderen met - "kosten koper".

- Koopprijs € 100,- per m² inclusief omzetbelasting, te vermeerderen met kosten koper.
- Voor deze kavels geldt dat alleen natuurlijke personen in aanmerking komen.
- De kavel is bestemd voor de realisatie van één vrijstaande woning voor zelfbewoning door de koper.
- Van toepassing zijn de "Algemene verkoopvoorwaarden van de gemeente Stadskanaal die gelden bij gemeentelijke overeenkomsten tot verkoop van een bouwterrein".

Mussel is een klein dorp met ca. 1.000 inwoners. De omgeving kenmerkt zich als een mooie vrije landelijke omgeving met prachtige vergezichten over de landerijen. In het dorp zelf is een supermarkt aanwezig en voor verdere dagelijkse benodigdheden liggen plaatsen als Musselkanaal en Stadskanaal op slechts een paar autominuten afstand. Uitvalswegen naar o.a. Ter Apel, Emmen, Veendam, Groningen en Duitsland bevinden zich eveneens op korte afstand.

  Kenmerken

Bouwrijp
Ja
Ligging
aan rustige weg, in bosrijke omgeving
Huidige toekenning
Bouwgrond

  Kaart

 Foto's