Gratis waardebepaling?
Klik op de kever!
Taxatie woning

Huis taxeren door NVM-makelaar met kennis lokale woningmarkt

Wilt u uw huis laten taxeren? Oosterveld Makelaardij is als erkend NVM-taxateur aangesloten bij Nederlands Woning Waarde Instituut (NWWI). Met veel zorg en deskundigheid stellen wij een onafhankelijk en betrouwbaar taxatierapport voor u op dat aan alle eisen van de betreffende instantie voldoet.

Wanneer laat u uw huis taxeren?

Dat kan om heel veel redenen zijn. Bijvoorbeeld bij de verkoop van uw huis of gewoon omdat u wilt weten wat uw huis daadwerkelijk waard is. Soms is een taxatie door een erkende taxateur verplicht, bijvoorbeeld als u in aanmerking wilt komen voor Nationale Hypotheek Garantie (NHG).

Erkend NVM-taxateur

De taxatierapporten van erkend NVM-taxateur Oosterveld Makelaardij voldoen aan de strengste eisen van alle geldverstrekkende instanties. Wij stellen deze op met kennis van de woningmarkt in Zuidoost-Groningen en de aangrenzende regio in Drenthe. Of u nu een appartement, huis of boerderij wilt laten taxeren, met een taxatie van Oosterveld bent u altijd verzekerd van een correcte waardebepaling!

Oosterveld Makelaardij

Taxatie woning

U kunt uw woning om zeer diverse redenen laten taxeren. Bij Oosterveld Makelaardij kunt u een taxatie van uw huis laten uitvoeren voor onder meer:

  • uw hypotheek bij aankoop
  • uw hypotheek bij verbouwing
  • het oversluiten van een hypotheek
  • uw eigen inzicht in de waarde bij een aan- of verkoopbeslissing
  • fiscale doeleinden
  • een minnelijke waardering met de Belastingdienst
  • een nalatenschap
  • echtscheiding en deling

Gratis verkoopadvies

Bent u van plan om uw huis of pand te verkopen? Neem dan eens contact op met NVM-makelaardij Oosterveld. Wij maken dan een afspraak en komen geheel vrijblijvend bij u langs. We leren elkaar persoonlijk kennen en vertellen u wat wij zoal voor u doen om de verkoop tot een succes te maken.

Maak vandaag nog afspraak!
Bel (0599) 650654

 

Ik wil mijn huis verkopen

Wij zijn aangesloten bij: