Gratis waardebepaling?
Klik op de kever!
Over ons

Dé makelaar voor het kopen en verkopen van uw woning!

Oosterveld Makelaardij en Verzekeringen is een betrokken makelaar in Zuidoost-Groningen en de Drentse grensstreek. We kennen de regio als geen ander en zijn altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op de regionale woningmarkt. Ons ervaren team bestaat uit enthousiaste, gekwalificeerde collega’s. Wat uw wensen ook zijn, wij zitten er bovenop. Zo bieden wij onze klanten uitstekende service.

Team Oosterveld Makelaardij en Verzekeringen

Eigenaar en NVM-makelaar Hidde Oosterveld richtte Makelaardij Oosterveld in 2000 op in Stadskanaal. Sinds 2008 is ons kantoor gevestigd in een prachtig, authentiek pand in Onstwedde, een pittoresk Westerwolds dorp met brinken, prachtige boerderijen en herenhuizen. Op ons kantoor werken zes mensen. Onze NVM-makelaars Hidde Oosterveld en Patrick Kuypers worden bijgestaan door assistent-makelaars Marijke Venema en Jurjan Horenga. Zij zorgen er onder meer voor dat de binnendienst goed wordt geregeld. John Gelling en Anja Hoen zijn onze verzekeringsadviseurs.

Voor persoonlijk en betrouwbaar advies bent u bij Oosterveld Makelaardij en Verzekeringen aan het juiste adres. Wij zijn úw makelaar en verzekeringsadviseur in Zuidoost-Groningen en de Drentse grensstreek. Ook voeren wij taxaties uit en adviseren wij u bij hypotheken, het aanvragen van een energielabel en bouwtechnische keuringen. U vindt bij ons alles onder één dak, zodat we u altijd optimaal van dienst kunnen zijn!

Ons team

Hidde is NVM-makelaar en -taxateur. Hij is groot liefhebber van de streek, waar hij al meer dan 20 jaar zijn vak uitoefent. De woningmarkt kent hij dan ook als zijn broekzak.

Eigen woning: Een herbouwd woonboerderijtje in het buitengebied.

Patrick is NVM-makelaar en -taxateur. Hij kent zijn werkgebied als geen ander en is snel en adequaat. Deze gedreven makelaar heeft geen negen-tot-vijf-mentaliteit. Hij neemt graag alle tijd voor u.

Eigen woning: Een verbouwd jaren dertig woonhuis met schitterend uitzicht.

Assistent-makelaar Marijke is de vrolijke spil op kantoor. Deze bezige bij is niet alleen achter haar bureau te vinden. Het is goed mogelijk dat u haar tijdens een bezichting tegenkomt.

Eigen woning: Een vrijstaand, modern woonhuis in een nabijgelegen dorp.

Anja is assurantie-adviseur in zowel de binnen- als buitendienst. Ze is gedreven, accuraat en neemt alle tijd voor onze klanten. Naast haar werk maakt Anja graag tijd vrij voor gezelligheid.

Eigen woning: Lijkt veel op het woonboerderijtje van Hidde.

Verzekeringen zijn niet alleen John zijn werk maar ook zijn hobby. Begin met hem een gesprek over zijn vakgebied en hij praat een uur vol. Deze gepassioneerde verzekeringsadviseur neemt alle tijd voor zijn klanten. Ook buiten zijn werk om is John altijd in voor een praatje.

Eigen woning: Een vrijstaand woonhuis dat modern en strak is ingericht.

Jurjan is kandidaat-makelaar en een nuchtere boerenzoon. Hij wilde na zijn stage graag bij ons blijven. En daar zijn wij blij mee!

Eigen woning: Woont nog bij zijn ouders, stiekem houdt hij ons aanbod in de gaten.

Gratis verkoopadvies

Bent u van plan om uw huis of pand te verkopen? Neem dan eens contact op met NVM-makelaardij Oosterveld. Wij maken dan een afspraak en komen geheel vrijblijvend bij u langs. We leren elkaar persoonlijk kennen en vertellen u wat wij zoal voor u doen om de verkoop tot een succes te maken.

Maak vandaag nog afspraak!
Bel (0599) 650654

 

Ik wil mijn huis verkopen

Over ons

Daarom Oosterveld Makelaardij

  • Verkoop en aankoop van onroerend goed van A tot Z geregeld
  • Professionele begeleiding bij woning kopen
  • Taxatie voor de juiste, objectieve waarde woning / bedrijfspand
  • Ervaren en professioneel team
  • Verkoop bouwkavels, boerderijen, woonhuizen, kavels en bedrijfsmatig
  • Betrokken makelaar in de regio Zuidoost-Groning en Noordoost-Drenthe

Wij zijn aangesloten bij: