Gratis waardebepaling?
Klik op de kever!
Oosterveld Makelaardij in Oude Pekela

De makelaar in Oude Pekela voor het verkopen van uw huis

Uw huis verkopen begint bij Oosterveld Makelaardij, uw makelaar in Oude Pekela en omgeving. Bij Oosterveld Makelaardij begrijpen we dat het verkopen van een huis een belangrijke beslissing is die gepaard gaat met veel vragen en zorgen. Daarom bieden wij als makelaar in Oude Pekela deskundige begeleiding en ondersteuning tijdens het hele verkoopproces.

Wij hebben uitgebreide kennis van de woningmarkt in Oude Pekela en omgeving en kunnen u helpen bij het bepalen van een realistische verkoopprijs voor uw huis. Wij zorgen er tevens voor dat uw woning op een professionele manier wordt gepresenteerd op onze website en diverse andere verkoopplatforms. Dit wordt allemaal gedaan om uw woning zo goed mogelijk te presenteren aan potentiële kopers. 

Maar onze service gaat verder dan alleen het verkopen van uw woning. Wij bieden u ook een professionele waardebepaling aan en gratis verkoopadvies. Met onze persoonlijke aanpak en jarenlange ervaring kunt u erop vertrouwen dat wij uw huis snel en efficiënt verkopen.

Ik wil mijn huis verkopen

Ons huizenportfolio in Oude Pekela en omstreken

Bekijk het volledige aanbod

Een betrouwbare taxatie van uw woning in Oude Pekela bij Oosterveld Makelaardij

Wanneer u van plan bent om een huis te verkopen, wilt u natuurlijk een goede schatting van de waarde van uw woning. Onze makelaars kennen de regio Pekela goed, waardoor ze u een realistisch beeld kunnen geven van de marktwaarde van uw woning. 

Bij Oosterveld Makelaardij werken wij uitsluitend met NVM taxateurs, waardoor u verzekerd bent van een deskundig en betrouwbaar advies voor de verwachte marktwaarde van uw huis. Een NVM taxateur is op de hoogte van alle factoren die de waarde van een woning beïnvloeden en kan daardoor een nauwkeurige schatting maken. Daarbij kijken we niet alleen naar de woning zelf, maar ook naar de omgeving, de staat van onderhoud, de ligging en eventuele verbouwingen of renovaties.

Hoe gaat Oosterveld Makelaardij te werk?

Kennismakingsgesprek: Tijdens het eerste gesprek met onze makelaar nemen we de tijd om u te leren kennen en uw wensen en verwachtingen te bespreken. We zullen ook een waardebepaling van uw woning uitvoeren, om de realistische verkoopprijs vast te stellen.

Verkoopstrategie: Op basis van de informatie uit het kennismakingsgesprek en de waardebepaling, stellen we een verkoopstrategie op die past bij uw specifieke situatie. Zo zullen we kijken wat nou echt kenmerkend is voor uw woning en de meeste unieke punten uitlichten in de woningpresentatie.

Bezichtigingen: Zodra potentiële kopers interesse tonen in uw woning, plannen we bezichtigingen in. Tijdens deze bezichtigingen zal één van onze makelaars aanwezig zijn om vragen te beantwoorden en de woning te presenteren.

Onderhandelingen: Wanneer er een bod wordt uitgebracht op uw woning, zullen wij namens u onderhandelen over de verkoopprijs en eventuele voorwaarden. We zorgen ervoor dat alle afspraken op een juridisch correcte manier worden vastgelegd.

Afhandeling van de verkoop: Als alle afspraken zijn vastgelegd, zorgen wij voor de afhandeling van de verkoop. Dit omvat onder andere het opstellen van het koopcontract en het begeleiden van de overdracht bij de notaris.

Contact opnemen