Gratis waardebepaling?
Klik op de kever!
Oosterveld Makelaardij

Bouwtechnische keuringen

Gaat u een huis kopen, dan kan het heel verstandig zijn om eerst een bouwtechnische keuring te laten uitvoeren. Dan weet u precies wat de staat van het pand is. Ook maakt dit duidelijk wat u te wachten staat als u het pand wilt verbeteren.

Is een bouwtechnische keuring verplicht of noodzakelijk?

Wilt u een huis kopen? Dan hebt u een onderzoeksplicht. De verkopende partij is verplicht om u bekende technische mankementen aan de woning of het pand mede te delen. Maar ook als kopende partij bent u volgens de wet verplicht om zelf de bouwkundige staat van het huis of pand te onderzoeken. Een bouwtechnische keuring is een goede manier om te voldoen aan deze onderzoeksplicht. Ook kunt u hiermee de te verwachten kosten van verbetering vooraf goed inschatten.

Wie voert de bouwtechnische keuring uit?

Als NVM-makelaar hebben wij een flinke dosis bouwkundige kennis en ervaring in huis. Het uitvoeren van professionele bouwtechnische keuringen is echter een specialisme. Hiervoor kunt u het best aankloppen bij een professioneel bouwkundig adviesbureau. Zo’n onafhankelijk bureau voert een visuele keuring uit. Binnen ons netwerk onderhouden wij contacten met diverse bouwkundige adviesbureaus waarmee wij goede ervaringen hebben. Met deze kennis helpen wij u graag verder.

Maak kennis met ons

Waarom Oosterveld Makelaardij?

  • prettige persoonlijke contacten
  • wij regelen de (ver-) koop van uw huis of pand van A tot Z
  • de zekerheid van kwaliteit van de NVM-makelaardij
  • ook voor professionele aankoopbegeleiding
  • afspraak is afspraak
  • bedreven onderhandelaars
  • vakkundig in vastgoed
  • objectieve en onafhankelijke taxaties van woningen en panden

Gratis verkoopadvies

Bent u van plan om uw huis of pand te verkopen? Neem dan eens contact op met NVM-makelaardij Oosterveld. Wij maken dan een afspraak en komen geheel vrijblijvend bij u langs. We leren elkaar persoonlijk kennen en vertellen u wat wij zoal voor u doen om de verkoop tot een succes te maken.

Maak vandaag nog afspraak!
Bel (0599) 650654

 

Ik wil mijn huis verkopen

Wij zijn aangesloten bij: